Ouders

 

Marije Lenos Orthopedagoog

Advies en begeleiding

Informatie voor ouders

 

Als ouder bent u wellicht op deze site terechtgekomen omdat u zich zorgen maakt over de ontwikkeling van uw kind op school. Als zelfstandig orthopedagoog word ik meestal ingehuurd wanneer de school zelf geen toereikende hulp meer kan bieden en de eerder opgestelde handelingsplannen niet helpen. De orthopedagoog kan onafhankelijk de situatie beoordelen en gepaste hulp bieden.

 

Als zelfstandig orthopedagoog kan ik ouders ook mijn diensten aanbieden. Wanneer er problemen zijn met uw kind op school, kunt u mij ook inhuren voor advies of begeleiding. Bijvoorbeeld voor een onafhankelijke observatie, advies, ondersteuning in gesprekken op school of voor begeleiding voor uw kind in de klas.

 

Soms spelen er vragen over het niveau of vermogens van een kind, bijvoorbeeld voor de juiste begeleiding, plaatsing of mogelijkheid tot doubleren. U kunt mij inhuren om een intelligentieonderzoek uit te voeren bij uw kind.

Orthopedagoog inhuren?

 

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een orthopedagoog?

Op deze website vindt u informatie over mijn diensten en mijn tarieven. Heeft u een vraag voor mij of wilt u weten wat er mogelijk is? Neem gerust Contact met mij op en ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

 

Wat ik voor u betekenen?

 

  • Observatie en advies
  • Ondersteuning in gesprekken
  • Begeleiding van uw kind op school
  • Intelligentieonderzoek